Om Next Systems

Next Systems har siden 1997 vært forhandler for POS (point of sale) systemer til virksomheter over hele landet. Fra 2017 overtok Next Systems – Sharp kassecenter Rogaland AS.

Våre kasseprogram er blant landets ledende. Vi leverer til helse og skjønnet, retail, restaurant, uteliv, hotell og overnatting med flere.

For deg som krever litt mer

Next Systems er totalleverandør av effektive og driftssikre system til alle typer bransjer og virksomheter. Vi forhandler og utfører støtte, vedlikehold og oppgraderinger på komplette og partielle system, stasjonære og mobile terminaler, kasser og rekvisita.

Hos oss får du solide og pålitelige løsninger fra internasjonalt anerkjente merkevarer. Vår ekspertise og lange erfaring sikrer deg den beste rådgivningen, brukerstøtten og løsningene for din bedrift. Vi har uslåelig responstid som garanterer trygg og stabil drift.

KONTAKT OSS

Kundeservice

Vi utfører støtte og service på alle typer system nødvendig for din drift. Våre dyktige teknikere har mange års erfaring fra feilsøk, feilretting og generell brukerstøtte på alt vi leverer.

Vi utfører service på butikkdata, betalingsterminaler, kassaregister, nettverk, servere og mye mer. Med lokal lagerføring er du sikret rask bytteservice og støtte på kort varsel.

Next Systems er kjent for rask responstid, pålitelighet, effektivitet, grundighet og forutsigbarhet.