Om Next Systems

Next Systems er forhandler for Mandarin og Frontline POS i Rogaland. Mandarin og Fronline POS er blant landets ledende leverandører av butikkdatasystemer og betalingsløsninger, med en særlig ekspertise innen HORECA-segmentet.

Fra januar 2017 overtok Next Systems – Sharp Kassecenter Rogaland AS. Sharp leverer spesialtilpasset software til skjønnhet og velvære, retail og supermarked.

Betalingsløsningen er selve hovedpulsåren i enhver forretningsvirksomhet. Men behovene varierer fra bedrift til bedrift. For noen er det tilstrekkelig med en enkel og robust betalingsterminal til utendørs bruk, mens andre kan ha behov for flere titalls betalingspunkter som er koplet sammen i en sentral.

Vårt mål er å skape en enkel og forutsigbar hverdag for våre kunder, og legge til rette for engasjerende, fargerike og problemfri kjøpsopplevelser. Vi slår oss aldri til ro med at noe er ”godt nok”. Hos oss skal du alltid kunne forvente litt mer.

For deg som krever litt mer

Next Systems er totalleverandør av effektive og driftssikre butikkdatasystemer til alle typer bransjer og virksomheter. Vi forhandler og utfører service, vedlikehold, oppgraderinger og support på komplette og partielle systemer, stasjonære og mobile terminaler, kasseapparater og all tilhørende rekvisita.

Hos Next Systems får du solide og pålitelige løsninger som er basert på internasjonalt anerkjente merkevarer som Mandarin, Verifone, PayEx, Partner Tech, Epson, Sam4S og Microsoft.

Våre medarbeideres ekspertise og erfaring sikrer deg den beste rådgivningen, de beste løsningene og den beste brukerstøtten. Vår uovertrufne supporttjeneste med uslåelig responstid garanterer deg en trygg og stabil drift.

Vi tilbyr også utleie av betalingsterminaler og minikassesystemer for kortere salgsperioder.

KONTAKT OSS

Solide partnere og leverandører

Vi samarbeider med en rekke partnere og leverandører til våre løsninger.  Verifone (Point) og Payex – Leverandør av kortterminaler   Swedbank – innløseravtale for kredittkort (MasterCard, VISA, Diners og AmEx)   SG Finans og DNB Finans – leverandør av finansieringsløsninger   Partnertech – leverandør av hardware. POS terminaler, printere, scannere etc   EPSON – leverandør av spesialprintere  

VÅRE TJENESTERKONTAKT OSS

NEXT SYSTEMS AS

Luramyrveien 65
4313 Sandnes

KONTAKT OSS

KONTAKTINFO

Tel: +47 51 58 30 50
Epost: post@next-systems.no

KONTAKT OSS

ANSATTE

Se oversikten over våre ansatte her på denne siden.

KONTAKT OSS