Susfoft aPOS er en Androidbasert kasseløsning for butikker og kjeder innenfor flere bransjetyper som klær og sko, restaurant, frisør, interiør, kantine, kafe, bar og nattklubb, overnatting, skjønnhetssalonger med mer. Susoft er skybasert og designet for å kjøre på Android og Googles plattform. Kassesystemet har programvare for tradisjonell skjermbasert datakasse, men med mulige tilleggsmoduler som kan aktiveres.

Eksempelvis har Susoft sin egen modul for ferdig hjemmeside og nettbutikk som kan aktiveres med delt varelager for de produktene man ønsker online, og deaktivere de butikkvarene man ikke ønsker skal vises på nett. Dette skaper sømløs flyt mellom fysisk butikk og nettbutikk og man slipper kluss med tredjepartsintegrasjoner som ofte skaper hodebry for kassesystem som synkroniseres med god nok flyt.

Andre funksjoner i Susoft aPOS er moduler for takeaway, QR-kjøp med bord, bordbooking, lagermodul, innkjøsmodul, markedsføringsmodul, timeregistreing, statistikk og rapporter, overføring til regnskap og mye mer.