Service & Support

Vi utfører service og support på de aller fleste butikkdatasystemer, betalingsterminaler og kasseapparater. Våre dyktige teknikere har mange års erfaring og kan bistå med feilsøk, feilretting og generell brukerstøtte på alt vi leverer.

Våre teknikere har dessuten inngående kompetanse på nettverk og servere, og i de fleste tilfeller vil vi også kunne bistå deg på dette feltet. Vi tilbyr bytteservice på betalingsterminaler og kan ved behov stille erstatningsterminal til rådighet på kort varsel.

Next Systems er kjent for:

  • Førsteklasses service og brukerstøtte
  • Svært kort responstid, vi rykker ut på kort varsel
  • Pålitelighet, effektivitet, grundighet og forutsigbarhet
  • Løsningsorientert; vi får jobben gjort
  • Vi er der nå du trenger oss

Service og support

Mandag-fredag kl. 08-16, tlf. 51 58 30 50.

Vakttelefon

Response Retail Mandarin Support

Mandag-fredag kl. 16-22.

Lørdag kl. 10-22.

Søndag kl. 12-22.

Tlf: 51 58 30 50 eller 98 22 15 89

Oppgradering av software

Det foregår en kontinuerlig utvikling og forbedring av våre produkter med hensyn til funksjonalitet og software. Derfor bør systemene regelmessig oppgraderes.

Ta kontakt med oss HER om du ønsker at vi skal ta en gjennomgang på din software, eller ring oss på tlf. 51 58 30 50. Oppgradering til nyere versjoner av Mandarin er kostnadsfritt.

Tjenester

Next Systems er forhandler av tjenester for butikkdata til alle typer virksomheter og bransjer over hele landet. Vi leverer skybaserte system med muligheter tilpasset driften fra små bedrifter til større kjeder over hele landet med spesialbehov.

Vi leverer alle typer kassaregister fra knappakasser til datakasser som dekker alle behov. Våre system kan være svært enkle eller svært avanserte alt etter dine ønsker.

Butikkdata

Vi ser på ditt bruksområde, transaksjonsvolum og virksomhetstype. Slik kan vi hjelpe deg med å velge bankterminalene som passer best for din drift som betalingsløsning. Om det være trådløs betaling, vipps, kreditt eller debetkort.

Betaling

Ønsker du at kortterminalen skal ta imot betaling med kredittkort som visa, mastercard, diners eller bedriftskost krever det innløser avtale. I tillegg til bankaxept for debetkort tilbyr vi kredittkort innløsning via våre partnere.

Innløser

Våre kasseprogram kan også integreres mot de aller fleste regnskapsprogram som benyttes av regnskapsførere i dag. Dette forenkler driftshverdagen din, sparer deg tid og reduserer kostnadene til regnskapsfører.

Regnskap

Next Systems tilbyr flere muligheter innen finansiering. Det meste av vårt utstyr kan kjøpes, leies eller nedbetales via med leasing våre via finansieringspartnere.

Butikkdata

NEXT SYSTEMS AS

Luramyrveien 65
4313 Sandnes

Vis på kart

KONTAKTINFO

Tel: +47 51 58 30 50
Epost: post@next-systems.no

KONTAKT OSS

ANSATTE

Se oversikten over våre ansatte her på denne siden.

Gå til Ansatte