Extendas IOS kassesystem er en fleksibel, mobilvennlig løsning som kan brukes på tradisjonell bemannet og ubemannet betaling, eller betaling på mobil. Den brukervennlige utformingen gir deg, dine ansatte og kunder muligheten til å bruke hvilken som helst iOS-enhet og fortsatt ha den samme unike opplevelsen. Alt du trenger et En iPad, iPhone eller MacBook

Uavhengig av bransje tilbyr ExtendaGO fleksibilitet og skalerbarhet og støtter forskjellige priser for innen- og utendørs bespisning, øyeblikkelige nettbestillings- og takeaway funksjoner, ta bestillinger på nett og lever hjem til kundene. Extenda har egen kjøkkendisplay APP for bestillinger laget på kjøkkenet, baren eller en kaffemaskin. Vi tilbyr også kassesystemet på mobil og alternativ for selvbetjent utsjekking med integrasjoner for bestillinger på app og nett, samt selvbetjeningsløsninger.

Mange funksjoner

Med minimalistisk og vakkert design, inkluderer funksjoner for gavekort, kuponger, lojalitetsprogrammer med mer som øker inntektene til din virksomhet. Rapportene i Extendas Cloud-backoffice gir flott oversikt over hvordan det går med virksomheten din.

Styring fra hvor som helst

Extenda GO er skreddersydd for markedsplasser og messer, som 100% mobilvennlig løsning sikres du sømløs administrasjon hvor som helst.